Over ons

Restaurant San Siro

Onze Famiglia San Siro bestaat uit gastheren Ralph Boonstoppel en Lars van Dijk en chef-kok Kevin Heimgartner die samenwerken met een betrokken en hecht team. Met veel enthousiasme staan wij voor u klaar en met dezelfde passie als de eigenaren van het pand voor ons.

Restaurant San Siro zit namelijk in een historisch pand uit de 19e eeuw. Jarenlang was patisserie-lunchroom Noteboom daarin gehuisvest. Misschien zegt het u wel iets, een begrip in Utrecht was hun botersprits. Achter de authentieke houten voorgevel ging veel lekkers schuil en bovendien was het een plek van samenkomen. Waar dames elkaar opzochten onder het genot van thee en gebak terwijl de man des huizes aan het werk was. Deze tijden zijn veranderd, maar de culinaire hoogstandjes en het samenkomen houden wij vandaag de dag nog steeds in stand.

Binnen een hecht team van enthousiaste mensen, met kennis van product en informeel gastheerschap vertellen wij graag wat mooie wijn en spijs combinaties zijn.

Werken bij San Siro

Vacatures

Op zoek naar een leerzame en unieke baan in het hart van Utrecht? Kijk dan voor de beschikbare vacatures hieronder.

Fulltime & parttime Gastvrouw/heer gezocht

Als gastvrouw of heer bij San Siro ben jij het gezicht van onze familie en verantwoordelijk voor het vervullen van de wensen van onze gasten.
Heb jij ervaring, ben je gastvrij, flexibel, een teamplayer en niet bang om verantwoordelijkheid te nemen?
Stuur dan nu jouw motivatie + CV naar info@sansiro.nl t.a.v. Ralph Boonstoppel.