Aparte ruimte

Zakelijk of privé

Op onze eerste verdieping hebben wij een prachtige grote ruimte met bar, dakterras en uitzicht op het Stadhuisplein en de eeuwenoude Domtoren van Utrecht. In een rijke historische omgeving en in het hart van Utrecht is dit de ideale ruimte om uw samenzijn, in welke vorm dan ook, te vieren.

Bent u op zoek naar een charmante ruimte voor een bedrijfsdiner, walking dinner, promotie of bruiloft? We bespreken graag alle mogelijkheden om uw komst naar uw wens in te vullen en de beleving compleet te maken. Van de ontvangst en aankleding tot op maat gemaakte assortimenten, bijna alles is mogelijk. Kom eens vrijblijvend langs, wij ontvangen u graag.

Zakelijk of privé

Op onze eerste verdieping hebben wij een prachtige besloten ruimte met bar, dakterras en uitzicht op het Stadhuisplein en de eeuwenoude Domtoren van Utrecht. In een rijke historische omgeving en in het hart van Utrecht is dit de ideale ruimte om uw samenzijn, in welke vorm dan ook, te vieren.

Bent u op zoek naar een charmante ruimte voor een privé diner, walking dinner, promotie of bruiloft? Voortkomend uit de gedachte van delen en gastvrijheid betaald u nooit huur voor deze ruimte. We bespreken graag alle mogelijkheden om uw komst naar uw wens in te vullen en de beleving compleet te maken. Van de ontvangst en aankleding tot op maat gemaakte assortimenten, bijna alles is mogelijk. Kom eens vrijblijvend langs, wij ontvangen u graag.